GIC S* Francescas Cassandra
Född Far Mor Färg HCM-test Blodgrupp Uppfödare
2002-06-04 EC Shenandoah’s Ygay EC S*Francescas Afrodite SBI f 21 -
brunsköldpaddstabby
Normal A Anette Lundin

Årets katt i Sverak - Bäst i Variant 2004, 2008, 2009 och 2013

Våran Cassi är ett litet yrväder som styr och ställer här hemma hos oss. Hon är smart och fiffig och har egna lösningar på det mesta som kommer i hennes väg. En stark vilja har hon och ibland kanske i påhittigaste laget men det är ju sånt man får räkna med när man bor med sköldpaddsdamer.


Som avelshona har hon gett oss allt man kan önska sig som uppfödare. Lätta förlossningar och , omsorgs-full med sina småttingar. Friska, fina avkommor med ett härligt temperament och där dom flesta lämpar sig mycket väl till både utställning och avel om man så skulle vilja.

Till det yttre är hon en mycket vacker sköldpadda med fina kontraster och markeringar. Sin Europa-championtitel tog hon i november 2006 och har på sin väg mot den inte förlorat ett endaste certifikat. Hon har också tagit titeln Årets Katt - Bäst i Variant fyra gånger i Sverak; 2004, 2008, 2009 och 2013!
Sin DM-titel (att ha fått minst 5 avkommor som uppnått minimum titeln Int. Champion) erövrade hon våren 2009. Vill du kika vidare på hennes avkommor, se under “Kullar”. Pappa till dom fyra senaste kullarna är vår egen engelske hane
GIC Panjandrum Creamcracker DM,


Mamma Afrodite har stortvätt 

Cassandras stamtavla.

Cassandras utställningsresultat.

Fler bilder.