Född Far Mor Färg HCM-test Blodgrupp Uppfödare
2004-03-24 Panjandrum Le Plus Beau Panjandrum Golden Girl SBI e 21 -
cremetabby
Normal A Anne och Peter Madden,
England

Årets avelshane 2007 - Birmasällskapet

Så kom han då äntligen, våran lilla engelsman som vi väntat på redan innan han var född. Han har ett helt ljuvligt temperament, otroligt snäll och cool och är ett riktigt litet spinnpaket. Vi är så glada för att Anne Madden med Panjandrums uppfödning i Oxford, trots lite tvekan att exportera sin katt till ett annat land, lät oss köpa Creamcracker eller rättare sagt Snobben som vi kallar honom för.

Han är nu kastrerad och bor i Norrtälje hos goda vänner.


 


 

Han har utvecklats till en stor och kraftig kille med massor av päls och det är lätt att drunkna i hans otroligt intensivt blåa och vackra ögon.
Han har blivit pappa till flera fina kullar och hans avkommor har hittills utvecklat sig över förväntan. På utställningar har Snobben under 2007 tagit Best in Show-titeln som avelshane tre gånger och det har också gått riktigt bra för honom även i dom övriga tävlingsklasserna. Sin DM-titel av Sverak (att ha fått minst 10 avkommor som uppnått minimum titeln Int. Champion) erövrade han våren 2009.
En del av hans avkommor kan du se här nedan under Kullar och Galleri Creme de la Creme, eller på förstasidan under rubriken "Kullar" .

Snobbens stamtavla.

Snobbens utställningsresultat.

Snobben är även pappa till dessa kullar utanför Vårbergets.

Fler bilder.

Snobbens Galleri Creme de la Creme